مكرونة بالخضار والمشروم🌽🍄 مع صوص الجبنة الكريمي أكلة خطيرة 💯💯 قدمتها مع دبابيس فراخ مشوية 🍗
كيس مكرونة 450 جرام + بصلة كبيرة مفرومة + راس توم مفرومة + أي خضار متوفر ( جزر + بسلة + كوسة + فلفل ألوان ) + 200 جرام ماشروم + حزمة كسبرة خضراا + ملعقة زيت زيتون + ملعقة زبدة أو سمنة + ملح وفلفل أسمر + جبن كريمي
الطريقة :
1. نسلق المكرونة 50% سوى بالطريقة المعتادة .
2. نجهز الخضروات بغسلها جيداً وتقطيعها مكعبات يتناسب حجمها مع حجم المكرونة .
5. نضيف كوب تقريباً من المرق أو الماء , ثم نضيف إليه الجبن الكريمي حتى يذوب ويندمج مع باقي المكونات .
6. نضيف الكسبرة الخضراا ثم نرفع الخضروات من على النار .
7. في إناء من البايركس نخلط المكرونة مع الخضروات ونغطيها بفويل وندخلها الفرن لاستكمال سواها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق