أسهل وأسرع وأطعم طريقة لعمل الكبدة الاسكندراني! Alexandrian Liver || أكل شعبي
Alexandrian Liver كبدة اسكندراني Egyptian Liver ||People eat أكل شعبي
المقادير:
1/2 كيلو كبدة عجالي
راس ثوم + فلفل أخضر
ليمون + خل + زيت
ملح + فلفل + كمون + شطة + بهار
الطريقة :
1. تتبل الكبدة بالثوم المفروم والملح والفلفل واللمون والتوابل
2. تترك في الثلاجة بالتتبيلة من 2 – 3 ساعات
3. في طاسة على النار نضع الزيت حتى يسخن تماماً
4. نضيف الكبدة ونتركها على النار 7 دقائق
5. وقبل تمام النضج نضيف الفلفل الأخضر مقطع شرائح
6. تقدم ساخنة مع مكرونة بالصلصة أو بطاطس محمرة أو الخبز
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق