كبدة عيد الأضحى , كبدة ضاني مع حلويات المدبح , How to cook lamb liver
المكونات :
كبدة الخروف مع القلب والكلاوي والطحال + ملعقة زبدة + 2 ملعقة زيت نباتي + ملح وفلفل أسود مطحون وكمون + كسبرة ناشفة وبهار لحمة + توم مفروم + بصل مفروم + فلفل ألوان .
الطريقة :
1. في طاسة نضع الزيت والزبدة ونضيف القلوب والكلاوي والطحال مقطعين مكعبات .
2. نتبل بالملح والفلفل والكمون والكسبرة الناشفة .
3. نصل إلى درجة نضج 70 % بعدها نضيف الكبدة .
4. نتبلها أيضاً بالملح والفلفل والكمون والكسبرة الناشفة .
5. نصل بالكبدة إلى درجة نضج 50 % بعدها نقلب كل المكونات ونضيف بهار اللحم .
6. نضيف التوم المفروم ونقلب مدة 3 دقائق .
7. نضيف البصل المفروم ونقلب مدة 5 دقائق .
8. نضيف الفلفل الألوان ونقلب مدة 2 دقيقة .
9. تقدم مع العيش البلدي والجرجير الأخضر .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق