فلفل حلو محشي فراخ مفرومة ومعصجة
Bell peppers stuffed with a chicken mixture
المكونات :
1/2 كيلو فراخ مفرومة + 6 ثمرات فلفل حلو مقطعة أنصاف +
ثمرة بصل + بقدونس مفروم + جبنة موتزاريلا + شرائح زيتون + توابل ( ملح + فلفل
أسمر + روز ماري + بهار فراخ + توم بودر + بهار مشكل ) + زيت زيتون .
الطريقة :
1. في طاسة ساخنة على النار نضع الفراخ المفرومة مع الفلفل
الأسمر وبهار الفراخ والروز ماري .
2. نفرم البصلة ونضعها على الفراخ مع الملح والتوم البودر
والبهار المشكل , ونتركها على النار حتى تنضج .
3. نضيف أي نوع من الخضرات المحببة على الفراخ المعصجة
ونتركها تستكمل سواها .
4. في صينية نضع أنصاف وحدات الفلفل ونرشها بالقليل من زيت
الزيتون والملح والفلفل والروز ماري وندخلها الفرن 1/3 ساعة تذبل قليلاً .
5. نحشي أنصاف الفلفل بخلطة الفراخ المعصجة , ونضع عليها
الجبنة الموتزاريلا وشرائح الزيتون .
6. ندخلها الفرن مرة أخرى 7 دقائق حتى تسيح الجبنة وتندمج
الطعوم .
7. نجملها بالبقدونس المفروم وتقدم ساخنة مع العيش المحمص وبالهنا والشفا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق