الأربعاء، 21 ديسمبر 2022

توابل سبايسي بطعم الباربيكيو لأسرع وأطعم صينية فراخ بالخضار BBQ taste

 أول مرة أستخدم توابل الشركات عملت أسرع وأطعم غدوة بطعم الباربيكيو BBQ taste , تجربة رائعة ! توابل سبايسي بطعم الباربيكيو لأسرع وأطعم صينية فراخ بالخضار


توابل سبايسي بطعم الباربيكيو لأسرع وأطعم صينية فراخ بالخضار BBQ taste

المكونات :

فرخة متوسطة + خضار مشكل + توابل بطعم الباربيكيو + بصلة متوسطة + فصان من الثوم + طماطم مبشورة + 1/2 كوب من الماء + زيت وزبدة .

طريقة التحضير :

1. نغسل الفرخة جيدًا بالملح والدقيق ومحلول من خل التفاح , ونتركها تتصفى .

2. في إناء نظيف نضع التوابل وعليها ملعقة كبيرة من الماء + ملعقة من الزيت ونقلب المكونات .

3. نتبل الفرخة بعد تصفيتها من الماء بالتتبيلة السابقة .

4. في طاسة على النار نضع قطعة من الزبدة , ونضع قطع الدجاج ونقلبها من كل الجهات حتى تأخذ نسبة من التسوية .

5. في الكبة نفرم بصلة مع فصوص التوم , ونضيفها على قطع الفراخ بعد ما تاخد لون ذهبي جميل .

6. نترك البصلة حتى تذبل مدة 1/4 ساعة تقريباً .

7. في البايركس ننقل قطع الفراخ , وفي نفس الطاسة نضع مجموعة الخضروات المشكلة حتى تذبل .

8. نضيف الخضار على الفراخ في البايركس مع 1/2 كوب من الماء الساخن , ونغطيها بالفويل وندخلها الفرن لاستكمال سواها .

9. تقدم ساخنة مع أرز أبيض أو أرز بالشعرية , وبالهنا والشفا .



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

رز بلبن مش لبن برز من مطبخي يومياتي - ywmiiat dodo كريمي وبوش مكرمش

  رز بلبن مش لبن برز من مطبخي يومياتي - ywmiiat dodo كريمي وبوش مكرمش الأرز باللبن هو طبق حلوى شهير ومحبوب في الكثير من الثقافات، وخاصة في ا...