أول مرة أستخدم توابل الشركات عملت أسرع وأطعم غدوة بطعم الباربيكيو BBQ taste , تجربة رائعة ! توابل سبايسي بطعم الباربيكيو لأسرع وأطعم صينية فراخ بالخضار
المكونات :
فرخة متوسطة + خضار مشكل + توابل بطعم الباربيكيو + بصلة متوسطة + فصان من الثوم + طماطم مبشورة + 1/2 كوب من الماء + زيت وزبدة .
طريقة التحضير :
1. نغسل الفرخة جيدًا بالملح والدقيق ومحلول من خل التفاح , ونتركها تتصفى .
2. في إناء نظيف نضع التوابل وعليها ملعقة كبيرة من الماء + ملعقة من الزيت ونقلب المكونات .
3. نتبل الفرخة بعد تصفيتها من الماء بالتتبيلة السابقة .
4. في طاسة على النار نضع قطعة من الزبدة , ونضع قطع الدجاج ونقلبها من كل الجهات حتى تأخذ نسبة من التسوية .
5. في الكبة نفرم بصلة مع فصوص التوم , ونضيفها على قطع الفراخ بعد ما تاخد لون ذهبي جميل .
6. نترك البصلة حتى تذبل مدة 1/4 ساعة تقريباً .
7. في البايركس ننقل قطع الفراخ , وفي نفس الطاسة نضع مجموعة الخضروات المشكلة حتى تذبل .
8. نضيف الخضار على الفراخ في البايركس مع 1/2 كوب من الماء الساخن , ونغطيها بالفويل وندخلها الفرن لاستكمال سواها .
9. تقدم ساخنة مع أرز أبيض أو أرز بالشعرية , وبالهنا والشفا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق